Formules

Business Development

Slapeloze nachten behoren tot het verleden. Laat uw business onze zorg zijn.

Benieuwd hoe u technologische voorsprong kunt vertalen naar voordelen? Een succesvolle kruisbestuiving creëren tussen marketing, sales en research binnen uw bedrijf? Heeft uw business behoefte aan een nieuwe impuls?

Indien u één of meerdere vragen positief hebt beantwoord, dan is kiezen voor de formule Business Development van Klok and Go de sleutel tot succes. Uw bedrijf laten groeien is onze doelstelling. Slapeloze nachten behoren tot het verleden. Laat uw business onze zorg zijn.

Hoe Business Development van Klok and Go uw bedrijf doet groeien? Met een effectieve mix van de juiste exper- tise, duurzame innovatiekracht en een neus voor kansen.

We bepalen de groeistrategie van uw bedrijf. Een grondige analyse van de behoeftes van de huidige markt, eventuele nieuwe markten en het actuele aanbod van uw bedrijf zijn hierbij essentieel.

Loyaliteit van klanten verhogen, onnodige kosten elimineren, nieuwe markten verkennen, over de landsgrenzen kijken, extra producten of diensten creëren, inspelen op trends, samenwerken met de juiste leveranciers,… Kortom, Klok and Go helpt u om een duurzame groei te realiseren. Geen one-shot aanpak maar wel een 360° mentaliteit waarbij resultaat- en klantgericht werken de rode draad zijn.


Interim Management

Een tijdelijke investering voor een permanent resultaat.

U wilt uw bedrijf tot een hoger niveau tillen maar u beschikt niet (meer) over de juiste expertise? Klok and Go gaat als interim manager efficiënt en creatief aan de slag met de uitdagingen binnen en buiten uw bedrijf. Crisis- en changemanagement of een tijdelijke vervanging? Klok and Go heeft de juiste kennis en ervaring in huis om barrières op te heffen en kansen te zien.

Met beiden benen aan de grond gaan we samen aan de slag om uw bedrijf tot een hoger niveau te tillen. Het arbeidsethos aanscherpen, veranderingen doorvoeren in het organigram of de bedrijfsfilosofie vertalen voor en naar medewerkers?

Klok and Go verbindt ambitieuze doelstellingen naadloos aan een praktische uitvoering. Niet toevallig staat Klok and Go gekend als decision maker én people manager. Om het met de woorden van een eerdere partner te zeggen: ‘hard voor zaken, zacht voor mensen.’ (Lees hier de volledige testimonial)

Als interim manager reikt Klok & Go de juiste oplossingen aan én draagt de operationele verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.


.

Consultancy

Uw kracht in kansrijke tijden. Ook over de grens.

People manager, het financiële plaatje in de gaten houden, … Een ondernemer is vaak van alle markten thuis maar dreigt hierdoor vaak iets uit het oog te verliezen dat essentieel is voor de toekomst van het bedrijf: strategie. Als u kansen wilt grijpen en de onderneming wilt laten groeien, heeft u behoefte aan een strategie, een visie, een plan.

Van financiën tot strategische oplossingen en van HR-vraagstukken tot business strategie. Klok and Go inspireert, adviseert en fungeert tijdens de route als klankbord. De eindbestemming is sterk en duurzaam ondernemen. Uw wensen, kansen en uitdagingen worden in een plan gegoten. Klok and Go coacht u tijdens dit groeiproces naar succesvol ondernemen.

Wilt u als mkb-ondernemer de buitenlandse markt gaan betreden maar heeft u weinig ervaring met ondernemen over de grens? Klok and Go helpt u graag op weg om uw eerste stap over de grens te zetten. In het kader van de Starters International Business (SIB) werd Klok and Go door de Rijksdienst voor ondernemend Nederland benoemd tot coach.
Interesse in een individuele coaching die volledig aansluit op uw noden? Vraag dan snel uw voucher individuele coaching SIB aan en geniet van het financieel voordeel.