Klok and Go & GMES, een ontmoeting met interessante gevolgen!

Jouw kracht in kansrijke tijden. Ook over de grens.
juli 10, 2017
Groeien in Rusland, ook voor jou!
oktober 11, 2017
Show all

Klok and Go & GMES, een ontmoeting met interessante gevolgen!

Op donderdag 14 september 2017 was Klok and Go aanwezig op het 17de GMES, Gangwon Medical Equipment Show, georganiseerd door WMIT. Het resultaat? We waren enorm onder de indruk van de zeer interessante producten en kunnen haast niet wachten op de lancering hiervan. Houd dus zeker onze blog in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste producten!
Als kers op de taart mocht Klok and Go het boek “All around Maastricht” namens de gemeente Maastricht aan Dr. Wahnkil Chung overhandigen. Dr. Wahnkil Chung is de CEO van WMIT, Wonju Medical Industry Technovalley.
IMG_2310
Naast de aangename ontmoeting met Dr. Wahnkil Chung, vond er een interessant gesprek met dhr. Sergey Sukach uit Rusland plaats. Sergey Sukach is de CEO van o.a. Himkismi. Naar aanleiding van deze prettige kennismaking merken zowel Sergey Sukah als Klok and Go dat het business model voor de mining van Cryptocurrency in Rusland nu duidelijk en definitief is. Benieuwd naar dit business model? Kijk dan zeker regelmatig op onze blog voor meer informatie! Heel erg benieuwd? Contacteer dan nu Klok and Go om hier als eerste van op de hoogte te zijn!