Groeien in Rusland, ook voor jou!

Klok and Go & GMES, een ontmoeting met interessante gevolgen!
september 20, 2017
Grandioos Euregionaal: Kom jij ook?
november 8, 2017
Show all

Groeien in Rusland, ook voor jou!

Wat een week! Klok and Go is zojuist terug van een trip naar Dubna, Rusland. Daar was ik aangenaam verrast door wat Rusland te bieden heeft! In Dubna zelf is een speciale economische zone waar er allerlei belastingvoordelen aanwezig zijn. Hierdoor wordt de bedrijvigheid enorm gestimuleerd. Zowel bedrijven uit China als India maken al gebruik van deze zone, maar door de gecompliceerde regelgeving laten de Europese bedrijven voorlopig nog op zich wachten. Tijd om dit te doorbreken, dacht ik! Samen met mijn Russische relaties wil ik dit ook mogelijk maken voor bedrijven uit Europa. Hoe leuk zou het zijn om een verbinding te creëren tussen de Russische stad Dubna, het district Taldom en Maastricht?!

voor hoofdgebouw economische zone Dubna

Groepsfoto voor het hoofdkantoor van de economische zone

Zoals je kan zien op de foto hieronder heb ik ook nog een bezoekje gebracht aan een nieuwbouw in Dubna. Deze ruimte is bestemd voor een groot aantal CNC machines.

voor nieuw gebouw
Nieuwbouw voor CNC machines

Ben jij geïnteresseerd voor een offerte rond CNC draaien en frezen, twijfel dan zeker niet om Klok and go te contacteren voor een offerte op maat!